O nama

Početna » O nama

Sve što trebate da znate o nama

Hoblovanjem i lakiranjem parketa počeli smo da se bavimo još davne 2000. godine. Tokom godina, prihvatali smo poslove širom Evrope: u Danskoj, Austriji, Nemačkoj, Francuskoj…

Posebno smo ponosni na iskustvo koje nosimo iz ovih zemalja, gde su standardi rada veoma visoki, a klijenti zahtevni. Taj princip smo preneli i na naše poslovanje u Srbiji. Za nas je jako bitno da posao uradimo u roku, najkvalitetnije moguće, uz što manje troškove za klijenta.

tim-parketara-nis

Naš tim - Parketari Niš

Naša tim čini 5 parketara. Do sada smo zajedno uredili preko 1000 objekata širom Evrope. To je preko 120 000 kvadratnih metara podova.

Koristimo najsavremenije mašine i alate za hoblovanje, poliranje, lakiranje i nameštanje podnih obloga. Za sobom nikada ne ostavljamo lom i prašinu, već odmah useljive prostorije. U dogovoru sa klijentima dogovaramo da li ćemo koristiti naš materijal ili onaj koji klijent sam obezbedi.

Materijal koji sami obezbeđujemo je vrhunskog kvaliteta. Za nas je zadovoljstvo klijenta najbitnije.

Svi članovi tima se konstanto usavršavaju, prolazimo obuke kod najvećih proizvođača podnih obloga, lakova i ostalih materijala, kako bi smo uvek bili u koraku sa inovacijama. Edukacija je za svakog od nas veoma bitna.

20+

godina rada

1000+

objekata

120 000+

kvadrata podova

1000+

zadovoljnih mušterija